LumaDox

For Clear and Bright Documents

Grafische vormgeving

Om uw visuele communicatie zowel intern als extern op punt te stellen, heeft u een grafisch ontwerper nodig. Een goed design is een boeiend samenspel tussen teksten, lettertypes, vormen, kleuren, illustraties en foto's waarbij we in ons concept uw doel, visie en doelgroep niet uit het oog verliezen.

Beschikt u reeds over een huisstijl, dan worden nieuwe ontwerpen hierop verder gebouwd. Bijgevolg gaan deze nieuwe ontwerpen moeiteloos samen met de bestaande ontwerpen op andere huisstijldragers.

Wij ontwerpen graag volgens het KISS-principe (Keep it short and simple). Dit wil niet zeggen dat het ontwerp eenvoudig zal zijn, maar eerder to-the-point. Waar mogelijk worden excessieve tierlantijntjes overboord gegooid, zodat de essentie in de verf komt te staan.

Wat kunnen wij voor u ontwerpen?

logo's   huisstijlen  drukwerk  websites  MS Office bestanden  digitale toepassingen

freelance

Freelance

Bent u op zoek naar een freelance ontwerper? Wij zijn beschikbaar om bij u op kantoor vol- of deeltijds te werken voor vervangingswerk, projectwerk of een aantal vaste dagen/uren per week. Wij werken zowel op het Mac als het Windows platform. Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie en het bespreken van de mogelijkheden. En nee ... wij sturen onze kat niet!