LumaDox

For Clear and Bright Documents

Werkwijze

Onze grootste troef is onze persoonlijke aanpak. Wij zijn pas tevreden wanneer u dat ook écht bent. LumaDox beroept zich erop elke opdracht tot in het kleinste detail af te werken, met een zin voor perfectie voor elk project.

Indien de opdracht vraagt dat we bij u op kantoor werken ... geen probleem. Wij zijn mobiel, flexibel en voelen ons overal thuis (zolang er koffie is).

Spoedopdrachten schrikken ons niet af. We werken zoveel als mogelijk tijdens de kantooruren, maar laten ons daardoor niet beperken om zeer korte deadlines te halen.

PLAN

werkwijze: plan

We beginnen een opdracht met een gesprek waarin we peilen naar uw wensen en ideeën. Op dat moment zetten we er al meteen onze eigen suggesties naast en doen we een voorstel tot uitwerking. Vervolgens bepalen we samen een deadline waartegen het gevraagde werk opgeleverd zal worden. Voor grote projecten werken we in fases waarbij we voor elke fase een deadline afspreken.

 

DO

werkwijze: plan

Na een schriftelijke goedkeuring van de offerte ontvangen te hebben, gaan we aan de slag. We werken een aantal voorstellen uit waaruit u een keuze kan maken.

 

CHECK

werkwijze: plan

Voor elke opdracht voorzien we aantal correctierondes. Zitten we nog op dezelfde golflengte? Zijn er extra wensen? Kunnen deze binnen het besproken budget gerealiseerd worden? Moeten er een aantal zaken worden bijgestuurd?

 

ADJUST

werkwijze: plan

Wij zijn pas tevreden wanneer u dat ook écht bent.

 

Samenwerking

Klaar om met ons samen te werken?

Contacteer ons om uw volgende project te bespreken bij u of bij ons op kantoor.