LumaDox

For Clear and Bright Documents

Website ontwerp

U kan bij LumaDox terecht voor een website met één pagina (visitekaartje) of een volledige functionele website met enkele tot honderden pagina's. Klinkt goed ... maar een goede website moet altijd up-to-date zijn en wijzigt regelmatig van inhoud. In dat geval raden we aan om met een Content Managmenet Systeem te werken.

Content Management Systeem (CMS)

Een CMS is een systeem waarmee u de inhoud van een website kan beheren zonder te beschikken over gespecialiseerde kennis van (X)HTML en andere programmeertalen. Op die manier kan u uw website levendig houden en op een snelle manier zelfstandig informatie toevoegen onder de vorm van teksten, afbeeldingen, video's, nieuwe menu-items, nieuwe pagina's, ... U kan teksten makkelijk vormgeven dankzij een gebruiksvriendelijke WYSIWYG editor ("What You See Is What You Get").

Wij werken met het gratis CMS Joomla en Drupal! Inderdaad, gratis. U betaalt namelijk geen licentiekost voor het gebruik van het systeem (open source). Vanwaar komen de kosten voor een website dan? Wel, wij installeren de software en wijzigen de configuratie, afhankelijk van de gekozen hostingpartner. Joomla! beschikt standaard over een aantal functionaliteiten en standaardtemplates (lay-out), maar deze zijn niet voldoende gepersonaliseerd. LumaDox bouwt voor u een aangepaste lay-out en vertaalt deze naar een Joomla! template of past een bestaande template aan naar uw wensen. Wij zoeken voor u de juiste componenten, modules en plugins (en doen de nodige aanpassingen in PHP/CSS) zodat de website over alle functionaliteiten beschikt die u voor ogen had.

Voorbeelden van functionaliteiten:

  • E-commerce/Webwinkel
  • Formulieren
  • Nieuwsbrieven
  • Registratie voor evenementen
  • Forum
  • Mediagallerijen: foto's en video's
  • Meertalige website
  • Community
  • ...

Na het opleveren van de website voorzien we een gepersonaliseerde training in functie van de functionaliteiten op uw website.

Inhoud websites updaten

U wenst een nieuwe website of u heeft reeds een bestaande website (met of zonder CMS), maar u heeft niet de tijd en/of het personeel om uw website van nieuwe inhoud te voorzien ... dan doen wij dit voor u. Op die manier kan u zich concentreren op uw core business en bezoeken uw (potentiële) klanten een website die altijd up-to-date is.

Vragen

Heeft u nog een vraag?

Wenst u meer informatie over een specifieke opdracht of heeft u vragen over ons aanbod, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij werken samen met collega freelancers, we kunnen u altijd doorverwijzen als een opdracht buiten onze expertise valt.